Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvem er Lin-Byg ApS?​

Lin-Byg blev grundlagt i 1997 af Lars Ilsøe Nielsen, som dengang havde 10 års erfaring i branchen.


Siden er virksomheden vokset støt, og i dag ejer Martin Laursen, der har været 15 år i virksomheden, og Lars Nielsen 50% hver af Lin-Byg ApS. Det er vigtigt for os at være en dygtig og troværdig samarbejdspartner for vores kunder, der altid gør sit bedste for at levere godt håndværk – til en fornuftig pris.

Vi løser primært opgaver i Horsens og Juelsminde området, men kører gerne til andre dele af landet, hvis kunderne ønsker det.​​

Er Lin-Byg fleksible?​

For de fleste kunder er det vigtigt, at vi kan løse deres opgaver meget hurtigt, dvs. enten rykke ud med kort varsel – eller med en meget kort ”leveringsfrist”.

Derfor har vi arbejdet på at gøre vores medarbejderstab mobil og fleksibel – særligt ved hjælp af fuldt udrustede firmabiler.

Hver af disse rummer bogstavelig talt alt værktøj, der skal til for at løse opgaven på stedet – så vi har faktisk ingen undskyldning for ikke at være hurtige og effektive.​

Har Lin-Byg ApS kompetente medarbejdere?

Hos LIN-BYG ApS har vi opbygget en dygtig medarbejderstab, som er en god blanding af unge lærlinge under oplæring og garvede folk med meget stor erfaring. Sammen føler vi os 100 % rustet til at kunne løse opgaverne i den høje kvalitet kunderne forventer.​

For at sikre at medarbejderne altid er up-to-date, sender vi dem jævnligt på forskellige typer kurser og efteruddannelse. På den måde tilpasser vi os løbende til de krav, der stilles til en moderne håndværksvirksomhed.​

Hvordan sikrer Lin-Byg ApS høj kvalitet?

Som en sikring af kvaliteten, er der på hver byggesag en formand, som står for entreprisen. Han har ansvaret for, at arbejdet bliver udført efter gældende regler, og at der ikke bliver gået på kompromis med håndværksmæssig korrekt udførelse.

Derudover har vi en fast kreds af underentreprenører, som vi har et godt samarbejde med, så vi kan stå inde for kvaliteten af det håndværk der bliver udført.

Vi samarbejder med offentlige instanser, arkitekter, landmålere etc. så kunden trygt kan overlade et byggeprojekt til os, i forvisning om at det bliver udført efter gældende lovkrav.

Skal vi ringe dig op?​

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder med Tømrerfirmaet Sewerin A/S

Kontakt os med din opgave

Kontakt os gerne allerede i dag med informationerne om din opgave. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vores tømrermester kan kigge forbi til en besigtigelse på din adresse i for eksempel Juelsminde, Horsens, Hedensted eller omegn. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti. Det giver dig tryghed og sikkerhed for veludført arbejde.

Solidt håndværk til tiden

Alt arbejde udføres til tiden og indenfor de aftalte rammer, som vi har indgået med vores kunder.

+25 års erfaring

Vores mangeårige erfaring, sikrer dig at vi kan løse alle opgaver. Vi leverer altid et godt stykke håndværk.

"Dygtig og seriøs"

Udfra det jeg kender til Martin, han er seriøs og en meget behagelig person, faglig dygtig, har personligheden for at være en dygtig leder, derfor vil jeg anbefale Martin (Lin-Byg).

Ulrik Høst

"Skarpe på pris og kommunikation"

Vi gav Lin-Byg ApS ansvaret for et projekt der indebar udskiftning af tag og vinduer på vores 70'er hus, fordi de var skarpe på både pris og kommunikation og det er en beslutning vi har været virkelig glade for. Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet med Martin og hans folk gennem hele processen. Vores kommunikation har været smidig og hurtig og deres arbejde bærer præg af, at det er en tømrervirksomhed der drives med en passion for at lave et godt resultat.

Martin, tak for jeres fleksibilitet, ihærdighed og den gode dialog undervejs.

De bedste anbefalinger herfra!

Jonas Bylov

dansk-byggeri

byg-garanti

Byggeriets Ankenævn

Nørre Voldgade 106, 1358 Kbh. K.

info@byggerietsankenaevn.dk 

www.byggerietsankenaevn.dk 

Har du spørgsmål?

Ring til os via kontaktoplysningerne herunder.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Lars

Telefon: 20 11 78 70

E-mail: lars@linbyg.dk 

Martin
Telefon: 61 55 88 43

E-mail: martin@linbyg.dk 

Lin-Byg ApS

CVR​: 21731846

Høegh Guldbergs Gade 23, 8700 Horsens

Persondatapolitik | Læs her